ICQ - Soha ne értesítsen másokat a beszélgetés elhagyásakor

Ha nem szeretne más ICQ-felhasználókat értesíteni a beszélgetés (csoportos csevegés) elhagyásakor:

  • Kattintson a Menü> Beállítások> Speciális> Adatvédelem lehetőségre.
  • Törölje a "Értesítés másoktól, amikor egy beszélgetésből kilép" jelölést.

  • Kattintson az OK gombra a beállítások érvényesítéséhez.
Előző Cikk Következő Cikk

Top Tippek